David en Victoria Beckham met hun zonen Brooklyn, Romeo Beckham en Cruz Beckham
Volledig scherm
David en Victoria Beckham met hun zonen Brooklyn, Romeo Beckham en Cruz Beckham © EPA

Kerst van Victoria Beckham kan niet meer stuk: "Eindelijk heel mijn gezin weer bij elkaar"

CelebritiesDe feestdagen voor de Beckhams kunnen nu al niet meer stuk. Voor het eerst sinds maanden het gezin weer compleet. Oudste zoon Brooklyn vloog van New York naar het ouderlijk huis in Londen en daarmee is mama Victoria meer dan gelukkig, zo laat ze weten via Instagram.

0 reacties

  1. “Dat geld stinkt”: Hugh Grant sluit tegen zijn zin een deal met uitgever van ‘The Sun’ na het afluisterschandaal
    celebrities

    “Dat geld stinkt”: Hugh Grant sluit tegen zijn zin een deal met uitgever van ‘The Sun’ na het afluister­schan­daal

    Hugh Grant (63) had eigenlijk geen zin om een schikking te treffen in zijn rechtszaak tegen de uitgever van de krant ‘The Sun’. Dat schrijft de Britse acteur zelf in een reeks berichten op X, nadat zijn advocaat eerder had laten weten dat er een regeling was getroffen in de zaak. Grant beschuldigde journalisten ervan privédetectives te hebben ingehuurd om zijn telefoon af te luisteren en in zijn huis in te breken.
  2. EXCLUSIEF. Hoe gaat het nu met Marco Borsato? “Het idee dat hij ooit weer op een podium zal staan, lijkt hij stilaan los te laten”
    PREMIUM
    showbizz

    EXCLUSIEF. Hoe gaat het nu met Marco Borsato? “Het idee dat hij ooit weer op een podium zal staan, lijkt hij stilaan los te laten”

    Het is een beeld waar de fans van schrikken: zanger Marco Borsato (57) - quasi onherkenbaar - gespot aan een tuincentrum. De zanger kent pas in 2025 zijn vonnis in de zaak rond grensoverschrijdend gedrag, maar lijkt op deze nieuwe foto’s nu al met vervroegd pensioen. Zelf houdt hij al vier jaar de lippen stijf op elkaar, maar aan de hand van gesprekken met vrienden en familie krijgen we een beeld van hoe het nu gaat met Borsato én of hij ooit weer gaat optreden. “Hij sluit zich steeds meer af.”