RV
Volledig scherm
© RV

Dan toch na een aanraking met een supporter: Nibali verlaat de Tour met wervelbreuk

Tour de FrancePlots lag hij daar in volle finale tegen de grond, Vincenzo Nibali. De 'Haai van Messina'  knalde na contact met een supporter tegen het asfalt omdat het zicht belemmerd werd door het Bengaals vuur dat werd afgestoken. Een ziekenhuisbezoek bracht een breuk in de ruggenwervel aan het licht. Morgen gaat Nibali dan ook niet meer van start.

62 reacties

  • eric maier

    6 jaar geleden
    die carnaval toestanden en selfies maken terwijl ze naast de renners lopen zie je steeds vaker en brengt niet enkel de renner in gevaar maar ook zichzelf. het is gewoon belachelijk..... het heeft ervoor gezorgt dat Nibali ook met een gebroken wervel zat : oorzaak , een carnavalzot uit het publiek.
  • eric reynebeau

    6 jaar geleden
    Hiervoor heeft Nibali dus de Giro laten schieten en zich maanden afgebeuld. Wie gisteravond "Vive le Velo" heeft gezien en de reportage van Sammy Neirynck over bocht 7 heeft genoeg gezien. Kan iemand mij de toegevoegde waarde uitleggen van de lelijke mannenreet in Boratstring waarbij die kerel nog enkele malen zijn bilspleet open trok. Dat is dus het niveau van een deel van de "supporters".Dit krapuul verziekt echter alles voor de echte wielerliefhebber.
  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    Het is toch niet moeilijk om mensen te identificeren en aan te houden die Bengaals vuur afsteken.
  • Gerrit defreyne

    6 jaar geleden
    Hier is slechts één verantwoordelijke: "de mens". Ongedisciplineerd, ongemanierd, zonder meer crapuleus. En dat geldt niet alleen voor deze manifestatie, maar heeft zijn tentakels in allerlei manifestaties. Er is slechts één oplossing en dat is repressie. Betalen voor wat ze aanrichten.
  • Rosette Demets

    6 jaar geleden
    Dit is nu een van de zaken dat ik noch naar de koers kijk noch naar het voetbal al die supporters zijn niets anders dan dronkaards en ruziestokers geef mij maar tennis en snooker waar de supporters nog echte supporters zijn