Nieuwkomers Ria De Mesmaeker, Annie Demedts met voorzitter Bart De Hertogh, gemeenteraadslid Mike Schuurmans en burgemeester Sophie De Wit.© N-VA Aartselaar

Politieke nieuwkomers Ria De Mesmaeker en Annie Demedts mee op N-VA-lijst Aartselaar

Aartselaar -

Met Ria De Mesmaeker en Annie Demedts stelt N-VA Aartselaar twee nieuwe kandidaten voor. Beide kandidaten zijn ondernemers en hebben een sterke band met Aartselaar.

Zo runde Annie Demedts (57) jarenlang bakkerij Coolens op het Laar. Vorig jaar besloot ze om die over te geven, waardoor er nu tijd en ruimte vrijkomt om zich in te zetten voor de gemeente op politiek vlak. “Gezien mijn achtergrond wil ik me focussen op de middenstand. Met het aankomende rioleringsproject op het Laar en in de Kapellestraat ligt daar een grote uitdaging volgende legislatuur”, aldus Annie Demedts.

Ria De Mesmaeker (57) laat zich momenteel omscholen tot professioneel bemiddelaar in het ondernemings- en sociaal recht. Met haar ouders die een handelszaak in dierenproducten hadden, is ook zij thuis in het ondernemen. “Ik heb zowel het ondernemen, de liefde voor Aartselaar als de politiek van jongs af aan mee gekregen. Vanuit mijn beroepservaring wil ik graag conflicten ontmijnen en naar oplossingen zoeken. Ik wil al mijn positieve energie en bedrijfservaring gebruiken om verder te werken aan ons aangenaam Aartselaar”, motiveert De Mesmaeker.

Burgemeester en N-VA-lijsttrekker Sophie De Wit is blij met de twee nieuwkomers op de lijst. “Het is belangrijk om bij onze 23 kandidaten mensen te hebben met een verschillende achtergrond en dan mogen ondernemers zeker niet ontbreken.” (it)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Gemeenteraadsverkiezingen 2024