Stan Lee overleed op 95-jarige leeftijd.
Volledig scherm
Stan Lee overleed op 95-jarige leeftijd. © Photo News

Hollywoodsterren treuren om Stan Lee: “Er komt nooit een moment waarop ik je niet zal missen”

ShowbizzHollywoodsterren reageren zwaar aangeslagen op het overlijden van Stan Lee. Tientallen vrienden en collega’s brengen steunbetuigingen uit via sociale media. “Er zal nooit nog iemand zoals Stan Lee zijn”, tweet ‘Captain America’-acteur Chris Evans.

3 reacties

  • PAUL FRANCK

    5 jaar geleden
    Stan lee was op zijn eigen manier een superheld , we zullen je missen
  • Danny Gielen

    5 jaar geleden
    RIP Stan Lee! Je hebt mijn jeugd gekleurd met al je Marvel comics.
  • Koenraad Praille

    5 jaar geleden
    Trop is te veel,... Ik Ben al Lang geleden afgehaakt voor al dat superheld gedoe,... geef mij Maar het magisch realisme van Theodoor Klijsters,.... en toch dan kwam Stan lee’s Lucky Man,... een man die wat vreugde bracht,...
  1. Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”
    PREMIUM
    Royalty

    Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”

    Meghan Markle (42) lanceerde zopas haar nieuwe lifestylemerk ‘American Riviera Orchard’, compleet met gouden lepeltjes en ‘rustieke’ potjes confituur, volledig in lijn met haar koninklijke imago. Maar wie de voormalige actrice écht op de voet gevolgd heeft, weet dat ze zeven jaar geleden haar vorige blog, ‘The Tig’, opdoekte. Daarop gaf ze gelijkaardige tips over eten en mode, maar vertelde ze ook nog wat ze écht dacht. Van lof voor haar intussen vervreemde vader tot harde woorden voor prins William: dit zijn de meest opmerkelijke blogposts van Meghan, weer opgevist.
  2. Twee jaar nadat hij Chris Rock in gezicht sloeg, maakt Will Smith z’n comeback: “Oscar-incident heeft hem veranderd”
    PREMIUM
    celebrities

    Twee jaar nadat hij Chris Rock in gezicht sloeg, maakt Will Smith z’n comeback: “Os­car-incident heeft hem veranderd”

    In de twee jaar na de beruchte Oscar-klap heeft Will Smith (55) zich koest gehouden, maar daar komt nu een einde aan. Afgelopen weekend stond hij al op het podium van het Amerikaanse festival Coachella en over anderhalve maand - met de release van ‘Bad Boys 4’ - is de comeback van de Hollywoodster helemaal compleet. Maar hoe zal zijn terugkeer naar de showbizzwereld precies verlopen? En waar heeft de acteur de afgelopen periode gezeten? “Hij is geboekt om in een aantal grote Amerikaanse tv-shows te verschijnen.”