Fred Vandervennet en Remco Eevenpoel
Volledig scherm
PREMIUM
Fred Vandervennet en Remco Eevenpoel © RV

Bitterheid bij jeugdtrainer van Remco Evenepoel: “Ik heb zoveel info. Ik begrijp niet dat Lefevere nog niet gebeld heeft”

WielrennenRemco Evenepoel rijdt vandaag zijn eerste profkoers in België. Fred Vandervennet (66), de man die hem zijn hele jeugd trainde, zoekt straks een rustig plekje langs het parcours in ­Nokere met zijn kleinzoon. Hij zal juichen als zijn ex-poulain passeert, maar er is ook bitterheid, want er is nog nauwelijks contact. En dat Patrick Lefevere hem nog niet gebeld heeft, ­begrijpt hij helemaal niet. 

15 reacties

  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    Respect dat is iets van vroeger Fred en dat heeft nu geen meerwaarde meer en dus te verwaarlozen.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    schrikt u daarvan mijnheer ik niet hoor,in belgie ,zo werkt het in dit land ieder voor zich en god ,de vreemdeling.
  • eric maier

    5 jaar geleden
    Lefevere werkt met zijn eigen personeel, dat gaat nu eenmaal zo in elk profteam dat zich serieus neemt. Bovendien hoe spijtig ook, is ee nwielrenner een passant van het moment. van de moment hij stopt of elders gaat, is het over. Vaak zijn de contacten dan verder wat sporadish tot een occasioneel gesprek hier of daar. Graag of niet, aanvaarden en niks anders.
  • Guus Bierings

    5 jaar geleden
    Een trainer of begeleider is slechts een passant. In dit geval moet deze meneer blij zijn dat ie zo'n talent van dichtbij heeft meegemaakt. Remco Evenepoel is goed in staat om zijn eigen keuzes te maken.
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Die heeft ook nog een groot gedacht van zijn eigen. Als hij zichzelf boven de academische en wetenschappelijke Bakala Academy wil verheffen dan getuigd dit van pretentie die er langs alle kanten afloopt. Lefevere zal van hem wakker liggen.