Kos
Volledig scherm
© Kos

Popeye krijgt nieuw leven op YouTube

Tien jaar na de laatste productie van 'Popeye'-cartoons zullen er nieuwe afleveringen gestreamd worden op het YouTube-kanaal van het figuurtje. Op die manier krijgt de spinazie-etende krachtpatser 89 jaar na zijn debuut opnieuw een kans om het grote publiek te bereiken.

0 reacties

  1. “Het was de waanzin nabij”: Nathalie Meskens terug in het land na helse hitte in Namibië voor ‘De expeditie’
    Play
    Showbits
    1

    “Het was de waanzin nabij”: Nathalie Meskens terug in het land na helse hitte in Namibië voor ‘De expeditie’

    “Ik denk dat ik Groenland niet zou aangekund hebben.” Nathalie Meskens (42) is net terug van één van de grootste avonturen van haar leven. Samen met zeven andere BV’s trok ze door de woestijn voor ‘De expeditie: Namibië’. “Het zand zit letterlijk nog in mijn oren”, verklapt ze aan Jarne tijdens de persvoorstelling van ‘Mamma Mia’, de ABBA-musical die volgend jaar terugkeert. Het is de eerste keer dat ze een tipje van de sluier licht over het programma. “Ik ben mezelf wel een paar keer tegengekomen in Namibië”, geeft de actrice toe. Bekijk het hele interview in een nieuwe Showbits.
  2. EXCLUSIEF. Kleinzonen Jean-Marie Pfaff wagen hun kans als model: “Voor een vet contract laat ik voetbal misschien vallen”
    Play
    PREMIUM
    BV

    EXCLUSIEF. Kleinzonen Jean-Ma­rie Pfaff wagen hun kans als model: “Voor een vet contract laat ik voetbal misschien vallen”

    Keano (19) en Liam (17) Liébart, de voetballende kleinzonen van Jean-Marie Pfaff (70), hebben hun eerste modecampagne ingeblikt, als gezicht voor het mannenmerk Zumo. Zo treden ze als model in de voetsporen van vader Nicolas (43). “Hard werken, dat hebben onze ouders ons geleerd”, vertellen de twee in hun eerste interview als mannequin. Al hebben diezelfde ouders wel strenge regels verbonden aan hun nieuwe bijverdienste...