Waarop let je best bij aanschaf van een droogkast? Een paar tips.
Volledig scherm
Waarop let je best bij aanschaf van een droogkast? Een paar tips. © Hoover

Vijf dingen om op te letten bij aanschaf van een droogkast

MultimediaDroogkasten helpen je om een arbeidsintensieve en tijdrovende huishoudelijke taak met een minimum aan inspanning van je to-do-lijstje te strepen, zonder dat je moet wachten tot je natte kleren gedroogd zijn aan een rek. Maar er zijn nog andere zaken van tel in de keuze. Aan de hand van de volgende vijf vragen weet je waar je op moet letten bij de aankoop.

13 reacties

  • Freddy Madou

    5 jaar geleden
    Droogkast maakt alles kapot ,allang buiten gezet, idem vaatwasser, een waslijn in de tuin niets beters.
  • Alain Stuker

    5 jaar geleden
    Kleren nooit in de droger. Daar slijten en kreuken ze enorm. 3x per week wassen en laten drogen op een rekje bij goede ventilatie. Wij zijn vijftigers, we kunnen ons heel veel permitteren en onze kledij is prachtig verzorgd. Géén droogmachine en géén afwasmachine. NOOIT.
  • Koenraad Verstraeten

    5 jaar geleden
    Beste Pieter en Ronny, volledig akkoord tijdens een zomer als in dit jaar maar wat in de herfst; was iedere keer terug binnen als ,het begint te druppelen?? Sorry, maar ik moet gaan werken, hé! En wat als het wat kouder wordt?? Je was droogt bijna niet meer in de koude, vochtige winterlucht en tegen dat hij dan toch ooit droog geraakt hebben de vogels en het stof en zand dat buiten rondvliegt ervoor gezorgd dat je was meteen weer mag gewassen worden. Ja, écht economisch, hoor!
  • Pieter smit

    5 jaar geleden
    Waslijn, gratis, milieuvriendelijk en met een podcast of muziekje er bij nog eens gratis ontspanning.
  • Andy De Schieter

    5 jaar geleden
    Wij hebben er één met een warmtepomp. Dit kopen wij nooit meer. Een gewoon hoeslaken duurt 4 uren om te drogen en dan is het nog klammig.