De nieuwe bestuursploeg van voetbalclub Vlimmeren Sport.© RR

Vlimmeren Sport scoort met nieuwe bestuursploeg zonder voorzitter: “We hebben duidelijke visie”

Vlimmeren -

Voetbalclub Vlimmeren Sport viert op zondag 21 april de laatste thuiswedstrijd met een uitverkochte Foodball-formule, een combinatie van eten en voetbal. De nieuwe bestuursploeg, zonder voorzitter, liet een nieuwe wind waaien door de club en werkte nog meer initiatieven uit.

150 supporters kunnen zondag bij de laatste thuiswedstrijd van Vlimmeren Sport tegen Westmalle genieten van een maaltijd gevolgd door de match zelf en een live-optreden in de kantine van het Karel Boge-stadion. Met de derbyoverwinningen van de voorbije twee weken tegen Sint-Jozef en de buren van Lentezon Beerse is het enthousiasme blijkbaar groot. De vierdeprovincialer staat momenteel op een negende plaats.

Na de moeilijke coronaperiode was het bestuur van Vlimmeren Sport op zoek naar opvolging zodat de club kon blijven bestaan. Vorig jaar besloten elf enthousiastelingen met een hart voor de club samen de nieuwe bestuursploeg te vormen. “In tegenstelling tot de meeste clubs hebben we geen voorzitter”, vertelt Britt Adriaenssen, bestuurslid en speelster bij de damesploeg. “We hebben wel een duidelijke visie: onze jeugd voetbal blijven aanbieden in eigen dorp en onze eerste ploeg laten voetballen met zoveel mogelijk Vlimmerse spelers.”

Nieuwe A-kern

Voor komend seizoen is de samenstelling van de A-kern al volledig rond. “We hebben enkele oude Vlimmerse bekenden kunnen overtuigen om terug te keren. De goede sfeer die momenteel in de club en A-kern heerst gaf de doorslag. Ook zullen enkele jongeren uit onze U17 de overstap maken naar de seniors en brengen we voor het eerst een U21-ploeg in competitie, wat de doorstroming zou moeten bevorderen”, zegt Jason Bellens, trainer bij U17 en lid van de sportieve cel.

Er staan de komende weken nog tal van activiteiten op de agenda, zoals het penaltytoernooi, een beloftentoernooi, de Vlimmeren Sport dag en de 51ste editie van het bekende stratentoernooi. (bvdl)

vlimmerensport.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Beerse