Jong KAA Gent - Cappellen FC

Eerste Nationale Voetbal

Cappellen FC speelt gelijk in uitwedstrijd tegen Jong KAA Gent

Cappellen FC kwam in de eerste helft op een 2-1 achterstand tegen Jong KAA Gent, maar in de tweede helft kwam Cappellen FC goed terug. Uiteindelijk werden de punten gedeeld en eindigde het duel op 2-2.

Ahmed Abdullahi opende na slechts vijf minuten de score voor de thuisploeg. Zeven minuten later bouwde Jong KAA Gent de marge verder uit. Abdullahi passeerde nog een keer de doelman. Holly Tshimanga Kanyinda passeerde twee minuten later de doelman en poetste iets van de achterstand weg en maakte de 2-1 voor Cappellen FC. Het duurde lang tot er een volgende doelpunt te noteren viel. De gelijkmaker voor Cappellen FC werd in de 90ste minuut gemaakt door Christian Junior Nzila-Goma.

Jong KAA Gent heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Cappellen FC twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. Dit was het dertiende gelijkspel van Jong KAA Gent dit seizoen.

DOELPUNTEN: 5' Abdullahi 1-0, 12' Abdullahi 2-0, 14' Tshimanga Kanyinda 2-1, 90' Nzila-Goma 2-2.

GELE KAARTEN: 63' Lemaire (Cappellen FC), 82' Abdullahi (Jong KAA Gent), 85' Soumah (Jong KAA Gent).