Lerares in de val gelokt door politie, terwijl ze seks wou met één van haar studenten

In één week tijd zijn er maar liefst drie leraressen opgepakt, omdat ze seks wilden of hadden met hun studenten. Hun principe was duidelijk: ze verplichtten hun leerlingen om erotische handelingen uit te voeren en beloofden hen daarna goede resultaten op school.

mrra

© Canadian County Sheriff’s Office

Bij Hunter Day (22) begon het allemaal met enkele pikante berichten naar één van haar studenten. Al snel liep de situatie uit de hand en de lerares chemie uit Yukon in Oklahoma eindigde in bed met de tiener. Het bleef niet bij één keer, want ze nodigde hem geregeld uit bij haar thuis. Zolang hij naar haar toe kwam, zou hij goede cijfers halen, zo dacht de tiener.

De ouders van de minderjarige jongen trokken aan de alarmbel, toen ze zagen dat zowel hun zoon als de lerares pikante beelden naar elkaar stuurden. De politie kwam meteen in actie. Ze namen de smartphone van het slachtoffer in beslag en besloten de lerares op heterdaad te betrappen. Agenten deden alsof ze een nieuw afspraakje wilden regelen, waarna Hunter enthousiast reageerde. “Ik ben thuis, de deur is zoals gewoonlijk niet op slot”, stond er in haar antwoord.

De avond liep helemaal anders af voor Hunter, toen er plots politiemannen in haar living stonden, in plaats van één van haar studenten. De woonkamer was ingericht met kaarsjes en de lerares chemie was schaars gekleed toen de agenten arriveerden. Ontkennen was onmogelijk. De 22-jarige vrouw werd meteen gearresteerd. Zij wacht nu in de Canadese County Jail haar straf af.

© Concord Police

Ook 40-jarige getrouwde vrouw en 23-jarige juf

Hunter was niet de enige juf die achter de tralies vloog. Katherine Ridenhour (23) uit Concord in de Amerikaanse staat Noth Carolina bleek ook een “intieme relatie te hebben” met één van haar studenten. De jongen was 17, maar dat hield de getrouwde vrouw niet tegen. Totdat er in de schoolgangen geruchten de ronde deden over hun affaire. Bovendien zou Ridenhour de jongen een voorkeursbehandeling hebben gegeven tijdens de les. De lerares nam prompt ontslag. De directie startte een onderzoek en trok al snel naar de politie. Het argument dat “ze allebei verliefd waren op elkaar”, werd weggewuifd. Nu riskeert Ridenhour twee jaar cel.

De voorbije week is ook Yokasta M uit het Colombiaanse Medellin gearresteerd, nadat de 40-jarige getrouwde vrouw verschillende leerlingen om hun gsm-nummer vroeg “om hen te helpen met hun huiswerk”. Vlak daarna stuurde ze hen pikante foto’s en video’s om hen naar haar huis te lokken. Daar misbruikte ze de tieners. Als ze tegenstribbelden dan zei de lerares dat ze hen zou buizen. Haar leerlingen postten alle erotische beelden op het internet. Zij riskeert een celstraf van 40 jaar.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen