© EPA-EFE

VIDEO. PSV en scorende Bakayoko komen op zucht van titel na monsterzege op veld van Heerenveen

PSV heeft donderdagavond op de 31e speeldag van de Eredivisie de sloophamer bovengehaald op bezoek bij Heerenveen. De Friezen werden met maar liefst 0-8 ingeblikt.

Bron: BELGA

De Eindhovenaren schoten furieus uit de startblokken in het Abe Lenstra Stadion met vroege treffers van Guus Til (7.) en Malik Tillman (9. en 11.). Ook Til prikte op het halfuur zijn tweede tegen de netten en Joey Veerman (44.) plaatste op slag van rust de forfaitcijfers op het scorebord. 

Na de pauze troffen ook Rode Duivel Johan Bakayoko (52.), voor de vijfde competitiewedstrijd op rij, Luuk de Jong (71.) en Patrick van Aanholt (83.) nog raak. Anas Tahiri keek 90 minuten lang lijdzaam toe vanop de verliezende bank.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

PSV topt de tussenstand in de Nederlandse eerste klasse met 84 punten en heeft zijn 25e landstitel binnen handbereik. Eerste achtervolger Feyenoord telt 72 punten en komt later op de avond nog in actie op het veld van Go Ahead Eagles. Als de Rotterdammers niet winnen, is het kampioenschap officieel voor PSV.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Buitenlands voetbal