De nieuwe iPads Pro zijn flinterdun.
Volledig scherm
De nieuwe iPads Pro zijn flinterdun. © Apple

Apple kondigt vier nieuwe iPads aan: “Grootste dag voor iPad sinds eerste model”

Techreus Apple heeft vier nieuwe modellen van de iPad gelanceerd. Zo komt er een grotere 13 inch versie van de iPad Air, naast een opgefriste versie van het bestaande model met een 11 inch scherm. Ook kregen de twee modellen van de geavanceerde iPad Pro een gloednieuw scherm en in primeur de M4-processor. Topman Tim Cook noemt vandaag “de grootste dag voor iPad sinds het eerste model werd aangekondigd”.

3 reacties

  • Guido Parker

    3 weken geleden
    Ik ken er toch al enkele die al dat internet gerelateerd gedoe achter zich laten. Ook een positieve evolutie.
  • Dimitri Ganje

    3 weken geleden
    Beste tablets ooit. Ik koop aandelen van apple bij
  • Dietrich Bruckmann

    3 weken geleden
    De iPad blijft toch de referentie in tabletland. De bouwkwaliteit, design en het gebruiksvriendelijk besturingssysteem geeft zowat elke tablet met Android het nakijken. Niet goedkoop, maar je krijgt wel wat.
  1. Gezin van BBC-weervrouw van het vliegtuig gezet vanwege pinda-allergie dochter: mag dat zomaar? En hoe erg kan zo’n allergie zijn?
    PREMIUM
    9

    Gezin van BBC-weer­vrouw van het vliegtuig gezet vanwege pin­da-allergie dochter: mag dat zomaar? En hoe erg kan zo’n allergie zijn?

    Van het vliegtuig gezet worden vanwege je pinda-allergie: het overkwam een 12-jarig Brits meisje en haar gezin toen ze op vakantie wilden vertrekken. De moeder - een weervrouw bij BBC - had de crew gevraagd om alle passagiers in te lichten zodat niemand op het vliegtuig pinda’s zou eten, maar dat weigerden ze. De kapitein stuurde het gezin daarna van de vlucht. Kan je echt in shock gaan omdat iemand in de buurt pinda’s eet? En hoeveel rekening houden onze vliegmaatschappijen met allergieën?
  2. EXCLUSIEVE ANALYSE. “Poetin wordt gestopt door macht, niet door voorzichtigheid. Waarom volgt het Westen dan gewoon zijn spel?”
    PREMIUM
    63

    EXCLUSIEVE ANALYSE. “Poetin wordt gestopt door macht, niet door voorzich­tig­heid. Waarom volgt het Westen dan gewoon zijn spel?”

    “Poetin geniet met volle teugen van zijn vermogen om ons steeds meer af te dreigen met nieuwe vormen van chantage”, schrijft oud-kolonel Roger Housen in een exclusieve analyse voor HLN na de vele escalaties van Rusland. Hij legt uit waarom het zo belangrijk is dat het Westen meer doet in de oorlog in Oekraïne dan enkel het spel van Poetin volgen. “Het is een complete illusie om te geloven dat hij gesust kan worden als hij geen weerstand voelt.”