Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ook in Frankrijk is er een 'Krëfel-geval': sponsor Les Bleus betaalt verschillende apparaten terug

WK voetbalVatti, een Chinese sponsor van de Franse nationale voetbalploeg, heeft in aanloop naar het WK de volledige terugbetaling beloofd van verschillende keukenapparaten als Les Bleus zich tot wereldkampioen zouden kronen. Nu dat gebeurd is, verzekert de producent van elektrische huishoudapparatuur dat het zijn belofte zal nakomen. In totaal zal dat het bedrijf 10 miljoen euro kosten.

3 reacties

  • Patrick morel

    6 jaar geleden
    Krëfel betaalt die toestellen niet terug omdat de verzekering ze niet terugbetaald. De keten zelfs doet niets en is wel kleingeestig in dit geval, wat dacht je. Eerst gingen ze voor de positieve reclame nu komt de negatieve.
  • Jonas VB

    6 jaar geleden
    Francinne dit was wel degelijk goed gecommuniceerd van Krefel. Dit wist ik al voor ik de tv aankocht. In mijn geval heeft de verkoper zelf nog duidelijk gemaakt dat dit moest gebeuren. Altijd kleine letters lezen, stond op alle posters.
  • Francinne Declerque

    6 jaar geleden
    Allemaal goed en wel, maar geheel voorspelbaar duiken de eerste verhalen op waar Krëfel enkele klanten in het zak heeft gezet, je moest je immers eerst aanmelden voor deze actie. Wat een bullshit, heb je die tv in die periode bij Krëfel gekocht moet je je geld terug krijgen of in cadeaubonnen, nu niet terug plooien.