Zus overleden model: “Ik stuur haar nog steeds appjes”

De familie van D. L. kan nog maar moeilijk geloven dat ze nooit meer thuiskomt. Het fotomodel, de vriendin van Versuz-dj Kenneth (Colt) Claes, werd eind november slachtoffer van een afschuwelijk spookrijdrama in Roermond.

fivr

Moeder Cindy (52) en zus S. (27) blijven achter met intens verdriet en onbeantwoorde vragen. “Soms denk ik: even D. bellen”, zegt Cindy tegen De Telegraaf. “En daarna denk ik: o nee, dat kan niet meer.” Ook S. had heel veel contact met haar zus. En dat mist ze nu enorm: “Ik stuur haar nog steeds appjes, ik wil nog zo veel met haar delen.”

Troost probeert de familie te vinden bij de vele foto’s die D. in haar korte leven maakte. Cindy: “Op mijn telefoon heb ik een mapje met die foto’s en video’s. Elke avond voor het slapengaan, kijk ik dat.”

Drank

Of de 26-jarige spookrijder die D. doodreed gedronken had, is nooit opgehelderd. Volgens het Openbaar Ministerie is het juridisch niet mogelijk om het bloed van een overledene te testen. De nabestaanden van D. zullen dus nooit weten wat de exacte toedracht was van het spookrijdrama.

LEES OOK:

School neemt afscheid van overleden model: “Ze was oogverblindend mooi, maar ze was nog zoveel meer dan dat”

Hasseltse dj schrijft nummer voor vriendin die voor zijn ogen om het leven kwam

fivr