Facebook/Iona Stewart
Volledig scherm
© Facebook/Iona Stewart

Martin (38) en Iona (27) toverden oude vrachtwagen om tot droomstek en trekken nu dwars door Europa

Aan de buitenkant ziet deze vrachtwagen er niet bijzonder uit, maar toch is het een droomhuisje voor Martin Hill (38) en Iona Stewart (27) uit Groot-Brittannië. Op vier maanden tijd hebben ze een oude truck getransformeerd tot een knusse woning op wielen waarmee ze momenteel in de Franse Alpen verblijven. En dat met een budget van amper 23.000 pond, oftewel 26.000 euro.

48 reacties

  • Jonathan Monsaert

    5 jaar geleden
    Prachtig, ik ben jaloers op zo'n mensen.
  • El Stavio

    5 jaar geleden
    Prachtig!Die mensen denken niet in hokjes zoals de meesten onder ons.Vrij van een loodzware hypotheek,knus en gezellig,zelfvoorzienend,en als je buren je niet aanstaan,sleuteltje omdraaien en wegrijden.Zalig gewoon.De meesten moeten alles hebben,dik huis,dikke auto,veel reizen,de nieuwste smartphone,krijsende koters die nooit genoeg hebben,etc..Alles voor de schijn op te houden en voor wie uiteindelijk?
  • Erik De Boeverie

    5 jaar geleden
    Moet kunnen... Ben wel ietsiepietsie jaloers... ;-)
  • Jan Van Dessel

    5 jaar geleden
    Dit vind ik fantastisch, echt geweldig echt nogsteeds een droom van mij die ik graag zou willen realiseren... Dat hebben deze twee mensen heel mooi gedaan, En laat al die negative reacties die hier geplaatst worden maar over jullie heengaan dat zijn het typische kudde volkje die niet beter weten...!!! In ieder geval geniet van jullie mooie reizen en jullie prachtige woontruck.. Echt Top
  • Christine Laevers

    5 jaar geleden
    Ik ken 'jonge' mensen die niks meer met overheden en instanties te maken willen hebben: geen elektriciteit of water (enkele zonnepanelen en de waterput), geen dop of ander inkomen. Voedsel en kleding via ruilen en zelfkweek. Kleine klusjes in ruil voor ...Dat gaat hier heel goed. Stadsmensen en de oude generatie zullen dat nooit begrijpen.