Horta Westmalle© kma

Horta Westmalle steunt Think Pink met plantjesverkoop

Westmalle -

Om de strijd tegen borstkanker te ondersteunen, gaat Horta van 4 mei tot 12 mei in al zijn winkels Think Pink-plantjes zal verkopen. Ook Horta Westmalle van de familie Correwijn doet mee.

Voor elk verkocht plantje zal Horta een bedrag van 1,5 euro doneren aan Think Pink, een Belgische organisatie die zich inzet voor borstkankerpreventie, -opsporing en -ondersteuning.

Wat deze actie nog bijzonderder maakt, is de aanwezigheid van vrijwilligers van zowel Think Pink als Horta tijdens de verkoopweekends. Deze enthousiaste vrijwilligers zullen aanwezig zijn in de winkels om klanten te helpen bij de verkoop van de plantjes. Het is een gelegenheid voor gemeenschappen om samen te komen, solidariteit te tonen en een belangrijke oorzaak te ondersteunen.

“Wij bij Horta Westmalle voelen ons vereerd om deel te nemen aan dit belangrijke initiatief ter ondersteuning van borstkankeronderzoek en -ondersteuning,” verklaren Vicky en Hanne Correwijn, eigenaars van Horta Westmalle. “Onze samenwerking met Think Pink stelt ons in staat om een directe impact te hebben op het leven van degenen die getroffen zijn door deze ziekte.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners