Werkgevers zullen tijdens de eerste drie maanden van volgend jaar blijven aanwerven, maar het tempo vertraagt.
Volledig scherm
Werkgevers zullen tijdens de eerste drie maanden van volgend jaar blijven aanwerven, maar het tempo vertraagt. © ANP XTRA

"Werkgevers blijven aanwerven maar tempo vertraagt"

Werkgevers zullen tijdens de eerste drie maanden van volgend jaar blijven aanwerven, maar het tempo vertraagt. Dat blijkt vandaag uit de barometer voor de tewerkstellingsvooruitzichten van hr-dienstverlener Manpower. 

8 reacties

  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Maar 7800 jobs als gevolg van de tax shift van meerdere miljarden. Dat zijn heel duur betaalde jobs. Een rekening die uiteindelijk bij de burger zal komen via indirecte belastingen. En een daling van de koopkracht die misschien meer jobs gaat kosten. Want de jobs die er effectief bij komen zijn in openbare diensten en zorg. Niet in producerende sectoren. Daar manifesteert zich zelfs nu al een daling.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Daar gaat de planning weer jobs,jobs en nog eens jobs.Gisteren reportage op ARD Hart aber fair ,daar spreken ze en het zal ook wel met zekerheid kloppen ,het land van industrie,dat tussen nu en ten laatste 10 jaar en dat is geen schrijffout niet minder dan 50 PROCENT van de arbeidsplaatsen zullen verdwijnen en zullen vervangen worden door menselijke robots,die kunnen net zoals een mens een deur aan een wagen hangen of een motor plaatsen, zover is men daar al.
  • Dany Herman

    6 jaar geleden
    De binnenlandse consumenten gaan over de grens kopen nog meer dan vroeger Zelfs gisteren ondanks bar weer liep het vol Vlamingen in Auchan die met volle karren naar hun wagen trokken Zelf was ik 36 Euro goedkoper af voor het weinige dat we mee hadden en dit zonder sterke drank Dit moet erg veel schade aanrichten maar ja met bescheiden pensioen moet je wel
  • Francinne Declerque

    6 jaar geleden
    Fake news, werknemers investeren al een tijdje niet meer in werknemers, wel in loonslaven, korte interimcontractjes, waardeloze flexjobs en andere uitbuitingsvormen, dus die zogezegde goednieuwsshow bestaat niet.
  • jo vandenberghe

    6 jaar geleden
    Ze wachten op een nieuwe lading cadeaus van de regering!