Team Pimpelmees begint aan zijn Reuzenloop.© Wim Hadermann

Team Pimpelmees en Reuzenloop halen 6.150 euro op voor Kom op tegen Kanker: “Overtreft onze stoutste verwachtingen”

Borgerhout -

6.150 euro. Dat is de totaalsom die lopers, supporters en gulle gevers tijdens de Reuzenloop bijeenzamelden voor Team Pimpelmees. Dankzij het geld kan het loopkwartet in maart 2025 met drie ploegen deelnemen aan de 100 km-run van Kom op tegen Kanker.

Laurens Van Aert

Afgelopen week las u in Gazet van Antwerpen over de missie van Team Pimpelmees. Het kwartet, gevormd door echtgenoot Laurent Winnock en drie buren van overleden districtsburgemeester Stephanie Van Houtven, wilde tijdens de Reuzenloop geld inzamelen om in maart 2025 drie ploegen aan de start te krijgen van de 100 km-run van Kom op tegen Kanker.

LEES OOK. Team Pimpelmees loopt Reuzenloop ter ere van Stephanie Van Houtven: “Geld inzamelen voor 100 kilometer-run tegen Kanker”

Dinsdagmiddag maakte de organisatie de uiteindelijke som bekend: 6.150 euro. “Dat overtreft onze stoutste verwachtingen”, glundert Laurent Winnock. “Dankzij dat geld gaan we volgend jaar zeker met drie ploegen onder de vlag van Team Pimpelmees kunnen lopen.”

Winnock en co hadden zondag meteen door dat veel mensen hun initiatief een warm hart toedragen. “Er was enorm veel passage aan onze merchandise-tent. Op het einde van de dag waren onze Team Pimpelmees-hoodies uitverkocht en verkochten we zeventig procent van onze T-shirts. Wij zijn iedereen ontzettend dankbaar. Hopelijk volgt er de komende jaren meer van dat.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER