Hoboken B - Mariekerke-Branst B

Vierde Provinciale A Antwerpen

Hoboken B wint thuis van Mariekerke-Branst B, mede dankzij twee treffers El Hattab

Hoboken B versloeg zondag Mariekerke-Branst B in een thuiswedstrijd. Het duel eindigde op 4-0.

Na een half uur nam Hoboken B de leiding, toen Sami El Hattab scoorde. Twee minuten later bouwde Hoboken B de marge verder uit. El Hattab passeerde nog een keer de doelman. Vijf minuten later passeerde Mohamed El Kordi de doelman en bouwde Hoboken B de voorsprong uit naar 3-0. Hoboken B vergrootte de voorsprong verder, toen Harrison Isokpan scoorde in de 74ste minuut.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Hoboken B vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Mariekerke-Branst B twee overwinningen en drie nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 31' El Hattab 1-0, 33' El Hattab 2-0, 38' El Kordi 3-0, 74' Isokpan 4-0.

GELE KAARTEN: 48' El Fikri (Hoboken B), 58' Yilmaz (Mariekerke-Branst B), 75' Shengoh (Hoboken B).