KSKS Herentals - Alberta Geel

Derde Provinciale C Vrouwen Antwerpen

Alberta Geel houdt KSKS Herentals van overwinning

Alberta Geel won de uitwedstrijd tegen KSKS Herentals. Alberta Geel kwam in de eerste helft op een voorsprong van 0-2 en gaf die na rust niet meer uit handen. Uiteindelijk werd het 1-2.

Kayleigh Goovaerts opende na slechts twee minuten de score voor het bezoekende team. Alberta Geel bouwde de marge vroeg in de wedstrijd verder uit naar 0-2. In de 5de minuut scoorde Sam Geenen. Kaat De Kinder verkleinde de achterstand voor KSKS Herentals in de 70ste minuut. Maar KSKS Herentals was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd.

In de laatste vijf wedstrijden heeft KSKS Herentals één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Alberta Geel drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de vierde overwinning van Alberta Geel met één doelpunt verschil.

DOELPUNTEN: 2' Goovaerts 0-1, 5' Geenen 0-2, 70' De Kinder 1-2.