Photo News
Volledig scherm
© Photo News

VIDEO. Nieuw-Zeelander Bevin slaat dubbelslag in Tour Down Under na tumultueuze sprint, Philipsen vijfde

0 reacties

  1. “Mocht Pogacar na zijn irreële raid op de Strade ook Luik inpalmen, schuift hij nog naast Van der Poel als man van het voorjaar”
    PREMIUM

    “Mocht Pogacar na zijn irreële raid op de Strade ook Luik inpalmen, schuift hij nog naast Van der Poel als man van het voorjaar”

    Luik-Bastenaken-Luik zondag, zeldzame ontmoeting tussen giganten dit voorjaar. Zijnde Mathieu van der Poel versus Tadej Pogacar. Al hadden we voor La Doyenne daar ook graag de namen van Remco Evenepoel en Primoz Roglic bijgezet. Een zoveelste val dit voorjaar besliste er anders over. Het stemt onze analist Michel Wuyts droef. Tegelijk ziet hij hoe de Belgen gretig datgene pakken waar Pogacar en Van der Poel geen trek in hadden. “Hij camoufleerde in zijn eentje de teleurgang van Lefeveres ooit zo bejubelde lentebrigade.”
  2. Boonen en Van Avermaet waren ooit even onklopbaar als Van der Poel: “Eens je in die ‘flow’ geraakt, worden dingen makkelijker”
    PREMIUM
    15

    Boonen en Van Avermaet waren ooit even onklopbaar als Van der Poel: “Eens je in die ‘flow’ geraakt, worden dingen makkelij­ker”

    E3 Saxo Classic, Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix. Komt daar zondag de Gold Race bij? En, dromen mág: volgende zondag ook nog Luik-Bastenaken-Luik? Mathieu van der Poel (29) klopt op de poort van een prominente Hall of Fame. Ook Tom Boonen en Greg Van Avermaet weten hoe het voelt om minstens vier grote eendagskoersen te winnen in één voorjaar. “Een truc spécial die je je leven lang blijft achtervolgen.”