Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Thomas wint tweede rit op rij na een beklijvend schouwspel op Alpe d'Huez

Tour de FranceGeraint Thomas is de nieuwe koning van Alpe d'Huez. De Welshe gele trui won de derde bergrit in de Tour na een beklijvend schouwspel. Geen grote verschillen tussen de favorieten, maar aan het eind van de rit wel weer een Sky-renner op het hoogste schavot. Wat nu, Chris Froome?

70 reacties

  • Jos Van Roy

    6 jaar geleden
    Goed, Glenn Wouters, dat je genoten hebt ! Maar,eerlijk : Het zou écht spannend geworden zijn : 1) Als Thomas zich gemeten zou hebben met Dumoulin en vooral 2) Als de ploeg Sky, door haar enorme kapitaalkracht, niet mijlen boven alle andere ploegen zou uitsteken in de bergen. Ze hebben zo veel talent dat ze gewoon de koers constant kunnen controleren.
  • Willy Scholaart

    6 jaar geleden
    ik denk dat de tweestrijd bij SKY doorgestoken kaart is om Froome een beetje uit de wind te zetten en de toer een beetje spannender te maken, want vele wielersupporters beginnen af te haken, en dat zal de tourdirectie wel niet ontgaan zijn willen ze nog een beetje geloofwaardig overkomen.
  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    Wat als Sagan wint, Groenewegen, Cavendish … die rijden ook maar 100 meter op kop. En Sagan werd zo al driemaal wereldkampioen.
  • Peeters Freddy

    6 jaar geleden
    Na aflop van de rit zag ik Thomas enkele vragen beantwoorden en hij was duidelijk beschaamd en dat is niet verwonderlijk, hij wint 2 ritten en heeft amper 100 aan de leiding gereden. De knechten van SKY zijn beter dan de kopmannen van andere ploegen. Dumoulin die probeert tenminste iets.
  • glenn wouters

    6 jaar geleden
    Wie zegt dat dit vandaag een saaie koers was. En bij uitbreiding een saaie koersweek, die moet dringend een andere sport gaan volgen. Ik heb genoten, nu een paar overgangsritten die ook leuk kunnen zijn bij gebrek aan sprinters, dus vrijbuiters die hun kans kunnen gaan.