© Anneleen Mertens

© Anneleen Mertens

© Anneleen Mertens

© Anneleen Mertens

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Vierdejaars WICO campus Sint-Jozef koken vegetarisch

De leerlingen van het vierde jaar Sociale en technische wetenschappen (4STW) van WICO campus Sint-Jozef werken tijdens de lessen ‘IO Voeding’ rond het thema vleesvervangers. In groepen maakten ze elk een gerechtje klaar, waarvan ze achteraf eentje voorstelden aan hun medeleerlingen in hun eigen 'restaurant'.

Anneleen Mertens

De klasgroep van 4STW werd ingedeeld in vier werkgroepen en elke groep kreeg de opdracht een vegetarisch gerecht te bereiden. Ze maakten pompoen met tofu, couscous met zelfgemaakte falafel, wraps en aardappelgratin. De leerlingen kwamen overeen dat aardappelgratin de lekkerste schotel was. Daarom maakten ze dit gerechtje opnieuw klaar en werden de medeleerlingen van het vierde jaar Techniek wetenschappen (4TW) uitgenodigd in hun ‘restaurantje’. Het werd een lekkere voormiddag!

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer