Sinds kort is Perfect Living gevestigd in Wilrijk.© RR

Nathalie Bakker verhuisde interieurwinkel Perfect Living naar Wilrijk: “Meer ruimte voor totaalbeleving”

Wilrijk -

In de Groenenborgerlaan heeft sinds kort Perfect Living zijn intrek genomen. Zaakvoerster Nathalie Bakker geeft er met veel passie interieuradvies op maat. “Ik ga voor een totaalbeleving”, klinkt het.

Ilke Tobback

Sinds kort baat Nathalie Bakker haar interieurzaak Perfect Living uit in Wilrijk. In een hoekpand in de Groenenborgerlaan kan je nu haar showroom komen ervaren. En hoewel er tal van meubels staan, is Perfect Living niet te vergelijken met een meubelwinkel. “Ik ga voor een totaalbeleving. In de showroom zijn klanten welkom om te bepalen hoe ze hun interieur wil aankleden. Ik bied ze verschillende opties en stijlen aan naar gelang hun wensen en de stijl van hun huis”, legt Nathalie uit.

Het combineren van die verschillende stijlen is misschien wel het aspect aan de job dat Nathalie het meest aanspreekt. Ik vind het heel fijn om bijvoorbeeld een strakke keuken te combineren met een eclectische gestoffeerde zitbank met daarop toffe kussens met een print. Uiteindelijk is het de kunst om alles samen te brengen. Ook in mijn eigen huis neem ik die passie mee, de combinatie van nude geschilderde muren met warme gele gordijnen en een groene salontafel geeft uiteindelijk een warme sfeer.”

Ruimer pand 

Intussen bestaat Perfect Living al tien jaar. Zeven jaar lang was de zaak gevestigd op de Prins Boudewijnlaan in Edegem, maar starten deed Nathalie in een kleinschalig pand in de Antwerpse Kloosterstraat. “Ik had al ervaring opgedaan bij een decorateur, maar ik wilde graag mijn eigen stijl en zaak uitbouwen. Uiteindelijk werd ook het pand in Edegem te klein en ben ik nu net verhuisd naar Wilrijk.”

En dat nieuwe pand heeft een groot voordeel: meer ruimte. “Nu kan ik een beter beeld geven van wat we aanbieden. Zo is er meer ruimte om een totale sfeerbepaling mee te geven, meer schrijnwerk op maat en ook de collectie stoffen voor raamdecoratie en tapijten is nu uitgebreider. Mijn advies start steeds in de winkel en in een tweede fase kom ik ter plaatse om de ruimtes te bekijken en alles op te meten. Wij hebben ook vaste partners voor schilderwerken, parketwerken, en maatwerk. Zo kan ik op een adres alles mooi samenbrengen en is er maar een aanspreekpunt.”

Nathalie benadrukt dat iedereen welkom is en ze producten aanbiedt in alle prijscategorieën. “Wie graag eens langskomt kan ons steeds telefonisch bereiken of via de contactpagina op onze website.”

Meer informatie over Perfect Living via de website of via 0473.78.73.88.

In de showroom kan je tal van interieurstijlen terugvinden.© RR

Nathalie Bakker.© RR

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners