Where else? In deze stad lanceert Nespresso zijn nieuwe Boutique-concept

© if

Nespresso bezorgt midden juni een Belgische primeur aan Leuven. Dan zal de koffieleverancier namelijk zijn eerste Nespresso Boutique van ons land openen, en dat in de Diestsestraat.

hsb

In Leuven kan je al wel Nespresso-koffie kopen, maar een echte zuivere Nespresso-winkel is er niet. Midden juni komt daar verandering in. In de Diestsestraat, op huisnummer 74, opent dan een zaak. Het wordt de allereerste locatie in België waar koffieliefhebbers kunnen kennismaken met het vernieuwde Nespresso Boutique concept: een koffiewereld die honderd procent draait rond beleving, tastings en workshops.

Belevingsconcept

“Nespresso Boutique is een innovatief belevingsconcept voor koffieliefhebbers”, klinkt het. “Je bent er geen klant, maar een gast. In een gezellige, luxueuze setting die helemaal in het teken staat van koffie, ontdek je Nespresso-koffie op een heel andere manier.” Je kan de koffie proeven, ook zelf experimenteren met koffierecepten en leren hoe je al die verschillende Nespresso-toestellen nu eigenlijk gebruikt. Tot slot worden er ook masterclasses gegeven door koffie-experten.

“Het typische routineaspect dat normaal gesproken bij winkelen hoort, zoals het klaarmaken van de bestelling, krijgt een plaats achter de schermen. Op die manier wordt de Boutique meer dan een winkel een echte koffiebelevingswereld waar onze experten voor honderd procent kunnen focussen op de klant” zegt Jan Van Damme, Nespresso Boutique director.

De Nespresso Boutique opent midden juni. In het najaar zal er ook in Antwerpen zo'n boutique openen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer