NBA-vedetten tegenover elkaar: Lebron James haalt het in laatste confrontatie met Dwyane Wade

Onder leiding van gangmaker LeBron James behaalden de LA Lakers tegen Miami Heat hun zesde overwinning in zeven wedstrijden (108-105). De Phoenix Suns daarentegen zijn volledig van slag. De ploeg uit Arizona verloor afgelopen nacht voor eigen publiek ook van Los Angeles Clippers: 119-123 na één verlenging.

Voor de thuisclub was het de negende verliespartij op rij. Danilo Gallinari was met 25 punten de beste schutter bij de bezoekers.De Suns moesten het opnieuw stellen zonder clubtopscorer Devin Booker, tot dusver goed voor 23,5 punten per wedstrijd. Hij bleef voor de vierde keer op rij aan de kant wegens een hamstringblessure.

LEES OOK. Laatste keer LeBron James tegen Dwyane Wade in de NBA: de ‘bromance’ van de iconische foto en topduels

Veel aandacht was er ook voor de confrontatie tussen de LA Lakers en Miami Heat. Kyle Kuzma was deze keer de topschutter van de Lakers met 33 punten. James was goed voor 28 punten, 9 rebounds en 12 assists. Dwyane Wade, die na dit seizoen afscheid neemt van de NBA, kwam bij Miami Heat laat op gang. Pas vijf minuten voor het einde van het derde kwart kwam hij voor de eerste keer tot scoren. Wade eindigde uiteindelijk nog op 15 punten en 10 assists. Hij miste liefst zeven schoten voor een driepunter.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

(belga)

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen