© REUTERS

Wat doet Arjen Robben na zijn afscheid bij Bayern? “Misschien stop ik wel”

Arjen Robben maakte vorige week bekend op het einde van het seizoen na tien jaar Bayern München te verlaten. Waar zijn toekomst dan wel ligt, weet de 34-jarige Nederlander naar eigen zeggen nog niet. “Enkel als ik een voorstel krijg waar ik honderd procent van overtuigd ben, ga ik door”, liet Robben optekenen in het Duitse magazine Kicker.

(belga)

Robben kende bij de Duitse Rekordmeister een uitzonderlijk succesvolle periode. De Nederlander behaalde de voorbije tien seizoenen zeven landstitels, vier Duitse bekers, één Champions League en één wereldtitel voor clubteams. Waar hij volgend seizoen speelt en of hij überhaupt nog zal spelen, weet hij nog niet.

“Het is een enorme beslissing om te nemen”, aldus de Nederlander. “Je kan zo’n beslissing niet op één dag nemen. Ik heb al lang en hard nagedacht. Op dit moment ben ik tevreden met de beslissing die ik heb genomen om Bayern te verlaten. Het voelt goed dat ik mijn besluit heb kunnen meedelen aan de club en de fans. Dit was het juiste moment. Ik wacht nu af voor volgend seizoen. Als er een voorstel komt waar ik voor honderd procent achter sta, zal ik blijven verder voetballen. Als dat voorstel er niet komt, kan dit zomaar het einde zijn en stop ik er gewoon mee.”

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer