Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Jessica Alba geeft zoontje borstvoeding in pashokje

Jessica Alba heeft een foto op Instagram gedeeld waarop ze haar zoontje borstvoeding geeft in een pashokje van Target.

3 reacties

  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    De melk heb je altijd bij, op de juiste temperatuur en de kat kan er niet aan.
  • Jos Indigne

    6 jaar geleden
    Proficiat maar zou zelfs buiten het pashokje moeten kunnen
  • Kelly Stroobants

    6 jaar geleden
    Wa moet moet op dat ogenblik. Alles voor de kleintjes
  1. EXCLUSIEF. De wetenschapper achter de nieuwe Kiekeboes: “Niet kunnen tekenen heeft mij nooit tegengehouden om achter mijn droom aan te gaan”
    PREMIUM

    EXCLUSIEF. De wetenschap­per achter de nieuwe Kiekeboes: “Niet kunnen tekenen heeft mij nooit tegengehou­den om achter mijn droom aan te gaan”

    Vanaf morgen ligt het eerste album van de nieuwe Kiekeboes ‘Uranium-235' in de winkel. Hierin dompelt scenarist Nix (Marnix Verduyn) de 21-jarige Fanny Kiekeboe onder in de wereld van kernenergie. Geen probleem voor hem, want naast stripmaker is hij wetenschapper. Hoeveel van die achtergrond sijpelt er door in een scenario? Waar trekt hij de grens tussen feit en fictie? En kan je Fanny nucleaire mopjes laten maken? HLN-wetenschapsjournalist Martijn Peters ging exclusief kijken in de tekenstudio van de wetenschapper achter de Kiekeboes.
  2. EXCLUSIEF. “Ik leef als vrijgezel met een soort constante fomo. Vermoeiend”: Olivier Deschacht blijft geloven in de liefde
    PREMIUM
    tv

    EXCLUSIEF. “Ik leef als vrijgezel met een soort constante fomo. Vermoeiend”: Olivier Deschacht blijft geloven in de liefde

    Vrouwen vechten om zijn aandacht en overladen zijn inbox met verzoeken nu hij weer op vrije voeten staat. “Maar ik wil zélf jagen op de vrouw van mijn leven.” Olivier Deschacht (43) vertelt in een open en eerlijk interview hoe hij drie jaar na zijn profvoetbalcarrière en zijn scheiding in het leven en de liefde staat. Allemaal door ‘Special Forces’. “Ik heb zwáár afgezien. Maar ik had dit nodig, want ik was volledig uitgeblust.”