Boël wil aantonen dat koning Albert haar biologische vader is.
Volledig scherm
Boël wil aantonen dat koning Albert haar biologische vader is. © Photo News

Koning Albert weet midden juni of hij DNA-staal moet afleveren in zaak Delphine Boël

RoyalsDe 43ste kamer van het hof van beroep van Brussel doet midden juni een eerste uitspraak over de DNA-test in de zaak Delphine Boël. Dat zegt de advocaat van koning Albert II, Meester Alain Berenboom.

21 reacties

  • guido taens

    6 jaar geleden
    Van al deze schijnbare koninklijke zooi,stemt eigenlijk niets,deze mevrouw Boël heeft wel enorm de mogelijkheid om zo een listige,luie,oude scheefpoeper als ja, hoe heet zo iemand eigenlijk weer" bér patat ",ééns mooi op zijn betwiste plaats te zetten.
  • Jack Hals

    6 jaar geleden
    Een prachtig voorbeeld van een koning.Ten eerste : hij neemt zijn verantwoordelijkheid niet.Ten tweede : hij is niet eerlijk.En ten derde : voor de helft van de mannelijke bevolking die aan alimentatie gekluisterd zijn is hij een openbare schande.Voila, majesteitsschennis of niet.Schandalig!En dan zitten ze op prins Laurent zijn kap????
  • Lucien Mertens

    6 jaar geleden
    Men zal hem moeten verplichten, uit vriendschap of een correct verantwoordelijkheidsgevoel zal hij dat namelijk nooit doen.
  • DIRK VAN DESSEL

    6 jaar geleden
    Nooit zal de Rechtbank dat toestaan, al toont de fysieke gelijkenis van Delphine's gelaat en dat van Albert een duidelijke aanwijzing, alhoewel geen sluitend bewijs......
  • Prosperdine Klaas

    6 jaar geleden
    Ze lijkt ook sprekend op de zus van Albert, Charlotte.