vrijdag 16 november 2018 - Jupiler Pro League
camera closecorrect Verwijs ds2 facebook nextprevshare twitter video

 JEFFREY GAENS

Vriendschappelijk AA Gent - STVV 1-0

Kanaries verliezen met kleinste verschil

De Kanaries verloren gisteren in Gent een oefenpot tegen de Buffalo’s met 1-0. Na de rust maakte Taiwo Awoniyi, de aanvaller die door AA Gent gehuurd wordt van Liverpool, de enige treffer van de wedstrijd. 

Bij STVV mochten heel wat spelers die tegenwoordig naast de vaste elf van Marc Brys vallen zich meten met een ploeg Buffalo’s, ingevuld met een mix van gekende en minder gekende namen. Botaka, Asamoah en Boli waren de enige pionnen in de basis in Gent die ook al startten in de laatste competitiewedstrijd in Eupen vorig weekend. Het was na de kampwissel dat Taiwo Awoniyi de enige treffer van de namiddag tegen de netten kon prikken voor de thuisploeg. “Het resultaat is bijkomstig. Iedereen heeft zich kunnen meten met een toch oerdegelijk AA Gent”, aldus Marc Brys na afloop. “De minuten zijn geraapt om de vorm te behouden en we liepen geen blessures op, dus was dit een geslaagde oefenpot.”

STVV: Pirard – Mmaee, Kotysch, De Petter – Botaka, Asamoah, Sankhon, Koike – Bezus, Boli, Gladon.

Vielen in na 45’: Acolatse, De Bruyn, Janssens, Garcia Tena en Buya Turay voor Koike, Asamoah, Bezus, Boli en Gladon. (gus)

Lees meer

Aangeboden door onze partners

Nieuwe Video's

Nog meer nieuws