Linda Olen - VC Herentals

Derde Provinciale C Antwerpen

Linda Olen en VC Herentals spelen 2-2

Linda Olen en VC Herentals deelden de punten in de wedstrijd tussen beide teams. De eindstand was 2-2.

In de 33ste minuut nam VC Herentals de leiding via Ilyano Ziedins. Kevin Spiessens bracht in de 35ste minuut Linda Olen op gelijke hoogte. Jef Hendrickx maakte 2-1 in de 55ste minuut. De gelijkmaker voor VC Herentals werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Jens Dillen. Het was de zesde wedstrijd op rij voor VC Herentals dat er niet gewonnen werd.

Linda Olen heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl VC Herentals twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. Dit was het vijfde gelijkspel van Linda Olen dit seizoen.

Linda Olen speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Oostmalle, VC Herentals treft Oud-Turnhout in de thuiswedstrijd. Beide wedstrijden worden gespeeld op zondag 21 april om 15 uur.

DOELPUNTEN: 33' Ziedins 0-1, 35' Spiessens 1-1, 55' Hendrickx 2-1, 87' Dillen 2-2.

GELE KAARTEN: 19' Van Looy (Linda Olen), 59' Andries (Linda Olen), 80' Dillen (VC Herentals), 89' Van Vlerken (Linda Olen), 92' Vanlommel (VC Herentals).