Vrijdag werd het groepje uitgedund van zeven naar vier.© vtm

Nu al zeker: een man wint de finale van ‘The voice van Vlaanderen’

De laatste sprint richting eindmeet kan ingezet worden. Volgende week vrijdag is de grote finale van het negende seizoen van The voice van Vlaanderen.

Vrijdag mocht het publiek het groepje zangers verder uitdunnen, van zeven naar vier. Zes mannen, één vrouw. En die laatste hield geen stand. De 18-jarige Sandy uit Huizingen, de laatste poulain uit het team van coach Natalia, zong Lose control van Teddy Swims en zong met Natalia Wannabe van de Spice Girls. Het werd echter haar zwanenzang. Ook voor coach Jan Paternoster zit het avontuur er eigenlijk al op. Zijn laatste hoop, zanger Xerxes (30, Herent) delfde ook het onderspit. Daar kon zelfs een nummer van David Bowie niks aan veranderen. Koen Wauters moest dan weer afscheid nemen van Peter (28, De Pinte).

Wie gaat er dan wel door? Uit het team van Koen Wauters is dat Kobe (23, Oosterzele). Een grote kanshebber op de eindoverwinning is de 25-jarige Laurens uit Gent. Hij was de man die maanden geleden geblinddoekt naar de VTM-studio werd gebracht en ineens op het podium van de blind auditions stond. Laurens liet meteen merken dat hij een echte performer is en stelde nooit teleur. Laurens is lid van het team van Mathieu Terryn.

Laurens.© vtm

Kobe .© vtm

Tenslotte zijn de twee andere finalisten van The voice mensen die eerder afvielen, maar via coach Laura Tesoro weer werden opgepikt via de Comeback Stage. Zij rekent vrijdag op de amper 16-jarige Lucas uit Oostkamp en stoere bonk Christophe (42, Roeselare.)

Christophe.© VTM

Lucas.© vtm

( tove)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER