Ricotta & Parmesan
Volledig scherm
© Ricotta & Parmesan

Celebs spotten? Dat kan je in dit Brusselse restaurant: "Pharrell Williams is deze week al twee keer komen eten"

ShowbizzEen wereldster die komt eten in je restaurant, dat is al heel wat. Een beroemdheid die twee dagen op rij over de vloer komt, dat is bijna ongehoord. Het overkwam deze week het Brusselse restaurant Ricotta & Parmesan. Zelf blijven ze er echter nuchter onder: "Hij is niet onze eerste bekende bezoeker."

5 reacties

  • christianne bruyland

    6 jaar geleden
    mij niet gezien in zaken waar alle aandacht naar celebs gaat en ze jou laten zitten wachten of je een snelle bediening geven die ondermaats is, trouwens Brussel laat ik liever aan mij voorbijgaan
  • Olivier Dochez

    6 jaar geleden
    Het is dan ook een super restaurantje
  • issie cardoza

    6 jaar geleden
    Cool !
  • Julien Van Cortenberg

    6 jaar geleden
    Ik kom zeker niet in dat kleine zaaltje
  • Didi Bellens

    6 jaar geleden
    Wow nu allen daarheen ! Niet dus.
  1. KIJK. Halle Berry wil schaamte weg en schreeuwt het uit aan het Capitool: “Ik zit in de menopauze”
    celebrities

    KIJK. Halle Berry wil schaamte weg en schreeuwt het uit aan het Capitool: “Ik zit in de menopauze”

    Actrice Halle Berry (57) pleit aan het Capitool in Washington D.C. voor een wetgeving die meer onderzoek en onderwijs zou mogelijk maken rond menopauze. Ze sluit zich zo aan bij een groep vrouwelijke senatoren. Berry schreeuwde het uit tijdens haar eigen pleidooi: “Ik zit in de menopauze!” Volgens haar is het een woord dat haar eigen dokter niet eens durft uit te spreken. “Maar het mag niet gestigmatiseerd worden en er mag geen schaamte zijn over de menopauze”, vertelt ze. “We moeten praten over dit heel normaal deel van ons leven.”
  2. KIJK. Katy Perry deelt intieme informatie tijdens emotioneel moment op awarduitreiking: “Dit is gerechtvaardigd”
    CELEBRITIES

    KIJK. Katy Perry deelt intieme informatie tijdens emotioneel moment op awarduit­rei­king: “Dit is gerecht­vaar­digd”

    Katy Perry mocht in Los Angeles de Champion of Children Award in ontvangst nemen. De Amerikaanse zangeres zet haar schouders onder haar Firework Foundation. Daarmee wil ze kinderen uit kansarme gemeenschappen laten kennismaken met kunst. Perry was zichtbaar ontroerd en maakte daar meteen een grapje over. “Ik sta op het punt ongesteld te worden. Dus de helft hiervan is gerechtvaardigd, maar de andere helft niet.” Op sociale media schreef ze achteraf dan ook dat het haar “weengezicht” zeker en vast waard was.