Schoten - Boechoutse VV

Vierde Provinciale B Antwerpen

Schoten en Boechoutse VV eindigen op gelijke hoogte

Schoten en Boechoutse VV deelden de punten in het duel tussen beide teams. De eindstand was 3-3.

Cheikh Diakhate opende in de eerste minuut al de score voor de thuisploeg. Yoshi Van Den Eynden bracht in de 25ste minuut Schoten op 2-0. In de 33ste minuut poetste Achraf Dahman Haimoud iets van de achterstand weg voor Boechoutse VV. Jonathan Van Den Bossche bracht in de 42ste minuut de uitploeg op gelijke hoogte. Direct na de rust bracht Sebastien Van Den Broeck Boechoutse VV op voorsprong. Walid Elazzaoui (Schoten) kreeg een gele kaart in de 53ste minuut. Maar Schoten had nog tijd voor een extra doelpunt. Diakhate vond het net opnieuw met nog drie minuten te spelen.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Schoten drie overwinningen behaald en twee keer gelijkgespeeld, terwijl Boechoutse VV drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft. Dit was het derde gelijkspel van Schoten dit seizoen.

DOELPUNTEN: 1' Diakhate 1-0, 25' Van Den Eynden 2-0, 33' Dahman Haimoud 2-1, 42' Van Den Bossche 2-2, 46' Van Den Broeck 2-3, 87' Diakhate 3-3.

GELE KAART: 53' Elazzaoui (Schoten).