Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Nieuwe serie van Kristof Hoefkens en Malik Mohammed die zich afspeelt op het Kiel in avant-première in Kinepolis

In Kinepolis Antwerpen is dinsdag de nieuwste Streamz Original ‘Kameleon’ in avant-première gegaan. Dat gebeurde in aanwezigheid van de voltallige cast en crew. Het verhaal van vier hechte vrienden speelt zich af op het Antwerpse Kiel.

debn

Er stond heel wat schoon volk op de rode loper van Kinepolis Antwerpen dinsdagavond, want daar ging de nieuwe Streamz-serie Kameleon van Kristof Hoefkens en Malik Mohammed in avant-première. Onder andere Noa Izaï Tambwe Kabati (bekend van 2DEZIT en Assisen, red.) en Britt Hellinx (bekend van Lisa en wtFock, red.) maken deel uit van de acteurs.

Vlnr: Britt Hellinx, Namzoya Abdulwahid, Tama Theophore Kabeya en Noa Izaï Tambwe Kabati.© Streamz

In Kameleon probeert de hechte vriendengroep Chris, Blackson, Kofi en Tina te ontsnappen uit de dagelijkse realiteit waarin ze samen zijn opgegroeid; een realiteit waar kansen niet talrijk zijn en waar heel wat jongeren kiezen voor de ‘get rich fast’-optie van drugscriminaliteit. Daaraan ontsnappen blijkt echter niet zo evident te zijn. Bovenal vertelt Kameleon een verhaal over dromers en onvoorwaardelijke vriendschap, zelfs wanneer de omstandigheden tegenzitten.

De hoofdrollen in de reeks zijn weggelegd voor Noa Izaï Tambwe Kabati, Britt Hellinx, Namzoya Abdulwahid en Tama Theophore Kabeya. Ook Veerle Dejaeger, Marijke Pinoy Camilia Blereau en Nathan Bouts maken hun opwachting.

De volledige cast en crew van ‘Kameleon’.© Streamz

Centraal staan de hoofdrolacteurs, geflankeerd door scenaristen Malik Mohammed en Kristof Hoefkens (links) en regisseurs Safi Grauw en Michael Abay (rechts).© Streamz

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER