Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Als je Brailsford zou betrappen met je vrouw, zou hij je laten geloven dat het jouw idee was”: Wiggins schopt om zich heen in nieuw boek (en niet alleen zijn ex-baas krijgt ervan langs)

WielrennenMark Cavendish draagt dure ­uurwerken, Chris Froome is een Wiggins-hater en Dave Brailsford denkt dat hij de Messias is. Dat zeggen niet wij, dat zegt Bradley ­Wiggins (38). De ­winnaar van de Tour 2012 is bezig aan een promotietour voor zijn nieuwe boek ‘Icons’.

8 reacties

  • Ron Smeets

    5 jaar geleden
    De manier om de aandacht van jezelf af te leiden, al klinkt dat paradoxaal, is een boek schrijven waarin je vooral anderen beschimpt, belachelijk maakt en beschuldigd. De titel 'Sir' mag hij nu wel inleveren van mij ;)
  • philippe vander haeghen

    5 jaar geleden
    Men zou die Britse toppers beter eens binnenste buiten draaien en dit in alle sporten. Op de OS in Londen pakten die medailles als ware het doping!
  • wim rooyakkers

    5 jaar geleden
    Wat voegd het toe om na te trappen,als je zelf flink hebt mee geprofiteerd.
  • Pedro Gonzalez

    5 jaar geleden
    Ik hoop dat hij niet vergeet dat het dank zij Froome is dat hij de Tour heeft gewonnen. En diegenen die het almaar over dat puffen hebben doen er best aan om er eens over na te denken dat er géén enkel bewijs is dat hij daardoor harder kon fietsen.
  • Jan De Maeyer

    5 jaar geleden
    Waarom wordt van deze vuile bedrieger zijn Tourzege van 2012 niet afgenomen?