© CVM

28-jarige man overleden na schietpartij aan café

Het zwaargewonde slachtoffer na de schietpartij van zondagavond aan het café in de Stalingradlaan in Brussel is overleden. Dat meldt het Brusselse parket.

dbg
Bron: BELGA

Zondagavond om 23.12 uur werden de politiediensten van de politiezone Brussel Hoofdstad - Elsene op de hoogte gebracht van schoten die hadden plaatsgevonden op de Stalingradlaan, op het terras van een café.

“Bij aankomst troffen zij twee mannen aan met schotwonden,” zegt parketwoordvoerder Martin Francçois. “Eén van hen was bewusteloos en ernstig gewond. Volgens de eerste bevindingen zouden twee daders op een scooter het vuur hebben geopend in de richting van het etablissement en onmiddellijk daarna zijn gevlucht. “

“Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis overgebracht, waar de ernstig gewonde persoon is overleden. Het gaat om een man van 28 jaar”, aldus François. “Het onderzoek loopt ten einde de exacte omstandigheden van de feiten te achterhalen en de daders te identificeren, en in het belang daarvan zal het parket van Brussel geen verder commentaar geven.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER