© RR

© RR

© RR

© RR

1 / 4
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

CD&V Borgerhout maakt nieuwe lijsttrekker bekend na overstap vorige kandidaat naar N-VA

Het afdelingsbestuur van CD&V Borgerhout heeft dinsdagavond de modellijst goedgekeurd voor de komende districtsraadsverkiezingen van 14 oktober. Olivier Elias (33), voorzitter van de lokale afdeling en federaal ambtenaar, zal de lijst trekken.

evw

Elias trekt de Borgerhoutse lijst nadat was bekendgeraakt dat Eva Van Keer (27) afhaakte als lijsttrekker voor CD&V in het district en vervolgens overstapte naar N-VA.

De tweede plaats op de Borgerhoutse lijst wordt bekleed door Lila Sharma (49), winkelbediende en voorzitster van het Belgium Asia Forum. Soufiane Amrani (29), die muziekproducer is en projectmedewerker bij Studio89, staat op plaats drie. Daarna volgt parlementair medewerker Linda Madou (41). De top vijf wordt afgesloten door Wilfried De Rijck (65). Huidig districtsraadslid en Kamerlid Nahima Lanjri zal de lijst duwen.

“CD&V Borgerhout werkt momenteel volop aan het programma waarmee het naar de kiezer trekt. Dat programma zal over enkele weken worden voorgesteld”, laat lijsttrekker Olivier Elias weten. “De rode draad daarbij zal zijn dat wij vinden dat het beleid moet vertrekken vanuit de wensen en noden van zijn bewoners en niet vanuit concepten of abstracte ideeën. Leefbaarheid en levenskwaliteit in brede zin dienen voorop te staan. Dit heeft betrekking op openbaar domein, verkeersveiligheid, groenvoorzieningen, leefomgeving, enzovoort. Ook dient het district zich maximaal in te zetten voor toegankelijke zorg, cultuur en recreatie voor iedereen”, zegt Elias.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Gemeenteraadsverkiezingen 2018