Véronique Leysen
Volledig scherm
© Véronique Leysen

Véronique Leysen stopt met koffiebar Maurice: "Nieuwe uitdagingen lonken"

ShowbizzVéronique Leysen stopt met haar koffiebar Maurice, dat kondigde ze zopas aan op sociale media. De 32-jarige onderneemster opent binnen enkele maanden een nieuw restaurant in Antwerpen, 'Maman', in samenwerking met Dille & Kamille. 

2 reacties

  • Clement Asselman

    6 jaar geleden
    Gratis reclame?
  • Verstraeten Dirk

    6 jaar geleden
    een overnemer voor een zaak dat niet rendabel is.... goed zot....
  1. Harde woorden van Britney Spears raken haar zus Jamie Lynn niet meer: “Zo weten we dat ze nog leeft”
    Celebrities

    Harde woorden van Britney Spears raken haar zus Jamie Lynn niet meer: “Zo weten we dat ze nog leeft”

    Britney Spears (42) heeft opnieuw stevig uitgehaald naar haar familie. Zo schreef ze op Instagram dat haar zus “een kleine bitch” is en dat ze niet geloofde “ooit veilig te zijn als ze oog in oog zou staan met haar familie”. Harde woorden, maar die lijken haar zus Jamie Lynn Spears (33) niet meer te raken. “Ze is vooral bezorgd over het welzijn van Britney”, vertelt een bron aan ‘TMZ’.
  2. Selah Sue reed met voorlopig rijbewijs een metrostation in Brussel in: “Ik dacht, tiens, dat is hier hobbelig”
    Play
    tv

    Selah Sue reed met voorlopig rijbewijs een metrostati­on in Brussel in: “Ik dacht, tiens, dat is hier hobbelig”

    Selah Sue (35) - echte naam Sanne Putseys - zal haar eerste rijervaringen met de auto niet snel vergeten. In ‘De tafel van Gert’ vraagt Gert Verhulst aan zijn gasten of ze ooit een gênant moment in het openbaar hebben meegemaakt. Waarop Selah Sue vertelt hoe ze ooit, op haar 19, met haar wagen in een Brussels metrostation is binnengereden. “Het is gewoon superonduidelijk allemaal in Brussel. Ik heb de afslag genomen op de tramsporen. Ik vond het wat hobbelig, beneden zag ik mensen op de tramsporen staan en toen vatte ik het. Ik ben achteruitgereden en supersnel eruit geraakt. Het is gelukkig goed afgelopen”, vertelt ze. “Ben je dan in de krant gekomen?”, vraagt Gert meteen. “Ja, dat was ik.”