© Coca-Cola

Iconische Coca-Cola-kersttruck komt nu donderdag naar Antwerpen

De wereldberoemde kersttruck van Coca-Cola zal deze donderdag halt houden aan de Kinepolis in Antwerpen.

JaTi

De iconische vrachtwagen is de eyecatcher van de kerstcampagne van Coca-Cola, die nog tot 31 december loopt en draait rond dankbaarheid. “Coca-Cola roept iedereen op om, in plaats van veel cadeaus te geven, oprecht je dankbaarheid uit te drukken tegenover iemand die je lief is”, luidt het. “En dat kun je bijvoorbeeld doen door je dankjewel-boodschap gigantisch groot te laten projecteren op de kersttruck!”

De truck zal donderdag halt houden aan Kinepolis Antwerpen, Groenendaallaan 394, en zal daar van 16 tot 23 uur aanwezig zijn. Buiten een kerstboodschap kan je je in de truck ook de hand schudden van de kerstman én kan je een gepersonaliseerd kerstcadeau ontwerpen.

“Wie er niet in slaagt om een kijkje te nemen in de Coca-Cola-kersttruck, kan op onze website zijn of haar dankjewel laten omtoveren tot een magisch kerstfilmpje”, zegt Céline Van den Rijn, marketingdirecteur Coca-Cola België. “Op die manier geven we iedereen de kans om groots uit te pakken met zijn kerstboodschap én doen we het hele land stralen. Want door een dankjewel te delen, geef je anderen energie en verspreid je mee het positieve kerstgevoel.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER