© Evi Houbar

© Evi Houbar

© Evi Houbar

© Evi Houbar

© Evi Houbar

thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:

Leerlingen van basisschool De Wijzer in Nieuwerkerken dansen op fuif

Nieuwerkerken -

Op vrijdag 17 mei konden de kinderen van VBS De Wijzer zich uitleven op een geweldige fuif. De leerlingen kregen deze dansnamiddag cadeau als beloning voor hun inzet.

Evi Houbar

Meer dan 500 pakketjes koeken en lekkers werden er verkocht op de zoete verkoop die de ouderraad van de school organiseerde. Daarmee was ‘De Wijzer danst’ verdiend. Iedereen mocht zich verkleden als zijn/haar idool. K3, Freddy Mercury, Camille en zelfs Joost Klein waren van de party.

Bij het binnenkomen kregen alle dansers een sticker met een nummer. Zo werden er groepen gevormd die het later tegen elkaar zouden opnemen in een battle. De kinderen die liever rustig bezig waren, konden zich creatief uitleven op de tekenmuur.

Na elke dance battle werden er punten uitgereikt. De winnaar mocht het opnemen tegen de leerkrachten en de leden van de ouderraad.

Als afsluiter was er nog een verrassingsdans van de leerkrachten. Op de vraag of de kinderen volgend schooljaar nog zoveel koekjes wilden verkopen en een nieuwe beloning wilden verdienen, klonk een volmondige ‘ja’.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer