Frans Bauer door het dolle heen nadat Mick Jagger zijn grootste hit zingt: “Grotere eer bestaat niet”

Mick Jagger is een grote fan van Nederland, zo blijkt uit een filmpje dat hij maandag op Instagram postte. De zanger van The Rolling Stones vond het een leuk idee om ‘Heb je even voor mij’ van Frans Bauer te zingen. “Tot ziens voor nu, Nederland!” schreef hij nog bij de video.

kmlo

De video diende als bedanking aan het Nederlandse publiek na zijn optreden in de Gelredome in Arnhem. Ook tijdens de show refereerde hij al naar de bekendste hit van de schlagerzanger door “Heb je even voor mij” te zeggen tegen de aanwezigen.

“Dacht eerst dat het een grapje was”

Bauer reageerde inmiddels op de beelden. “Een hoogtepunt uit mijn carrière”, liet hij dolblij weten aan RTL Nieuws. “Ik heb er niet van kunnen slapen. Eerst dacht ik dat het een grapje was, maar toen zag ik dat het op zijn officiële Instagram-account stond.”

Dat Jagger het nummer ook voor en tijdens zijn optreden in Arnhem bovenhaalde, maakte het des te specialer. “Als er wel dingen zijn die nooit zou verwachten, dan is het wel dit”, stelde Bauer. “Iedereen kent immers wel een nummer van deze man.”

Beide zangers hebben elkaar nochtans nog nooit ontmoet. “Ik denk niet dat er een grotere eer is dan dit”, gaat hij verder. “Ik ga vandaag eens alle cd’s van Mick Jagger beluisteren in de wagen.” De Instagram-video met het eerbetoon aan Bauer is intussen al meer dan 180.000 keer bekeken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen