Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Stiptheid treinen gedaald in januari, oorzaak ligt het vaakst bij derden

In januari dit jaar reed 88,6 procent van de treinen op tijd of met een vertraging van minder dan 6 minuten. Dat is minder stipt dan in januari 2017, toen 90,7 procent van de treinen stipt reed. Dat blijkt  uit cijfers van infrastructuurbeheerder Infrabel en spoormaatschappij NMBS.

8 reacties

  • raymond van der craen

    6 jaar geleden
    Waarom de reistijd tussen punt A en punt B niet verhogen en al de problemen zijn opgelost. Een treinrit van Hasselt naar Luik duurt nu al langer dan diezelfde rit van voor WO-2.
  • Chris Hom

    6 jaar geleden
    Elke dag is er vertraging richting Zottegem... elke dag mensen ! Dan dienen de bussen te wachten op de pendelaars met als gevolg dat de buschauffeur te laat kan vertrekken en zijn minuten dient in te halen tijdens de rit, want onderweg en aan de eindhalte staan er weeral mensen op hem te wachten ! En dan is er kritiek dat de bussen té snel rijden.... bekijk het gehele plaatje eens alvorens met t vingertje te wijzen !
  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    Hoe gaan ze nu gaan doen zoals de NVA van die is het ook altijd de schuld van een ander. Toch niet in orde de bezigheid......
  • Rik Bogaert

    6 jaar geleden
    We hebben het gister alweer gezien, 3 uur vertraging. Jongens toch, wat doen jullie eigenlijk met AL die centen die jullie steeds binnenhalen van de regering? (Lees: belastingbetaler?)
  • Diederik Knevels

    6 jaar geleden
    Typisch, het ligt altijd aan iemand anders....je wordt er zo moedeloos van. Het gaat vriezen komende dagen....je kan het al weer raden natuurlijk waar het aan ligt ! Prullemannen !