Deze trui van Calvin Klein laat alles zien, maar toch wil iedereen hem hebben

© Isopix

Als het van Raf Simons afhangt, dan zullen we ons deze winter niet al te warm kunnen kleden. Tijdens zijn vorige modeshow voor Calvin Klein lanceerde hij namelijk een doorzichtige trui en hoewel die behoorlijk ondraagbaar lijkt en er een stevig prijskaartje aanhangt, is die op heel wat webshops ondertussen uitverkocht.

flb

Tijdens de New York Fashion week mocht Raf Simons al zijn zomercollectie voor Calvin Klein presenteren, maar zijn collectie voor deze winter hangt eindelijk ook in de winkelrekken. En één item in het bijzonder uit zijn eerste lijn voor het Amerikaanse modehuis lijkt populair te zijn: de 'Multicolor Wool Cheerleader Sweater'. Er is alleen één probleempje als je er binnenkort de koude mee moet trotseren. De trui is namelijk gemaakt van enkel mouwen en een semidoorzichtig laagje nylon en bedekt de tepels helemaal niet.

Dat houdt de vele fans van Simons niet tegen om de sweater op de kop te tikken, want op heel wat plaatsen is die uitverkocht. Zelfs als je er zoals op pakweg de webshop SSense 1.810 euro moet voor neertellen. Bij Barney's is hij wel nog beschikbaar en dat met een prijskaartje van omgerekend 960 euro.

Opvallend is dat er zowel exemplaren bestaan voor vrouwen als voor mannen. 'Free the nipple', moet de Belgische modeontwerper gedacht hebben. Op Twitter reageren heel wat mensen in elk geval flink verbaasd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer