City Pirates B - Turk Sport

Vierde Provinciale B Antwerpen

Turk Sport wint uit van City Pirates B, mede dankzij twee treffers Cakmak

Turk Sport versloeg City Pirates B zondag met 2-4.

Turk Sport opende de score in de elfde minuut via Tevfik Cakmak. Emre Cetin bracht in de 23ste minuut Turk Sport op 0-2. In de 26ste minuut verkleinde Mardoche Lukoki Boy de marge voor City Pirates B. Direct na de rust vergrootte Nouh Oulad Haddou de voorsprong van Turk Sport. Cakmak scoorde nog een keer en bouwde de voorsprong uit in de 73ste minuut. Amadou Bachir Fall verkleinde de achterstand van City Pirates B in de 79ste minuut. Maar City Pirates B was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd.

In de laatste vijf wedstrijden heeft City Pirates B één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Turk Sport vier overwinningen en één gelijkspel heeft.

DOELPUNTEN: 11' Cakmak 0-1, 23' Cetin 0-2, 26' Lukoki Boy 1-2, 53' Oulad Haddou 1-3, 73' Cakmak 1-4, 79' Fall 2-4.