Steven Spielberg op de première van 'The Post' in Londen.
Volledig scherm
Steven Spielberg op de première van 'The Post' in Londen. © Photo News

Steven Spielberg over seksschandaal in Hollywood: “Een heuse horrorshow”

Er lijkt maar geen einde te komen aan het seksschandaal in Hollywood. Het Amerikaanse magazine Time stelde deze maand een hallucinant lange lijst op van maar liefst 120 sterren die sinds de Weinstein-affaire van hun voetstuk vielen, en volgens insiders zou dit slechts het topje van de ijsberg zijn. De #MeToo-beweging zorgt er in elk geval voor dat slachtoffers van seksueel grensoverschrijdend gedrag eindelijk de kracht hebben gevonden en de moed bijeen hebben geraapt om naar buiten te komen met hun verhaal, en dat geeft de legendarische regisseur Steven Spielberg hoop: “Het is geweldig dat deze vrouwen eindelijk een stem gekregen hebben.”

1 reactie

  • chantal bruyneel

    6 jaar geleden
    Mannekes wa is da gezaag afgezaagd!Geef ze gewoon ene tegen hun oren.
  1. INTERVIEW. Fanatieke huisvrouwen lichten supermarkten op in ‘Queenpins’
    Film

    INTERVIEW. Fanatieke huisvrou­wen lichten supermark­ten op in ‘Queenpins’

    Extreme couponing: zoveel kortingsbonnen bij elkaar weten te verzamelen waardoor je zo goed als niks aan de kassa hoeft te betalen. De Amerikanen hebben er zowaar een nationale sport van gemaakt. In de gloednieuwe film ‘Queenpins’ zien we twee fanatieke huisvrouwen (Kristen Bell en Kirby Howell-Baptiste) aan het werk, die er met behulp van nep-vouchers in slagen om supermarktketens voor ruim 40 miljoen dollar op te lichten. En het strafste van allemaal is dat het ook nog eens op een waargebeurd verhaal is gebaseerd…
  2. INTERVIEW. Regé-Jean Page, de nieuwe ster van 
 ‘Bridgerton’: “We waren héél goed voorbereid op de stomende scènes”
    PREMIUM
    TV
    2

    INTERVIEW. Regé-Jean Page, de nieuwe ster van ‘Bridgerton’: “We waren héél goed voorbereid op de stomende scènes”

    Bent u ook in de ban van ‘Bridgerton’? Dan bent u zeker niet de enige, want de Netflix-reeks werd wereldwijd al in meer dan 63 miljoen huiskamers bekeken. Hoofdrolspeler Regé-Jean Page (31) werd van de ene op de andere dag een superster, en hij wordt zelfs al getipt als de nieuwe James Bond. De Zimbabwaanse Brit doet er alles aan om het hoofd koel te houden, al is dat volgens hem niet altijd even gemakkelijk: “Al die aandacht is pure waanzin.”