BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Halve finale hoeft voor Elise Mertens geen eindstation te zijn: "Ik ben de underdog. Ik ga alles geven en dan zien we wel waar het eindigt"

Australian OpenElise Mertens was 'talk of the town' na haar prima overwinning van vannacht tegen Svitolina. Eerst op de tennisbaan kort na de wedstrijd, nadien in een Facebook Live met de organisatie en finaal in de officiële persbabbel na de wedstrijd: overal werd ze druk gesolliciteerd. En de halve finale hoeft voor onze 22-jarige landgenote geen eindstation te zijn.

2 reacties

  • Werry Galle

    6 jaar geleden
    Heb de match gezien, één woord: FANTASTISCH. Knap gespeeld, en dat tegen de nr 4 van de wereld...Op Eurosport zeiden ze dat de Oekraïense niet haar dagje had, maar dat was enkel en alleen uw schuld. Ze wist totaal geen antwoord te vinden op uw mooi spel. Proficiat!
  • Dany Herman

    6 jaar geleden
    Ze heeft veel kans want ze heeft veel meer progressie gemaakt en staat nu verder dan de meesten verwachten Jammer dat zenders in ons land in gebreke blijven en enkel het wk vingerfluiten in Botswana uitzenden waar geen Belg naar uitkijkt