Hombeek - FC Putte B

Vierde Provinciale D Antwerpen

Hombeek verslaat FC Putte B

Hombeek wist zondag de thuiswedstrijd tegen FC Putte B te winnen. Het treffen eindigde op 3-1.

Bron: RBFA app

FC Putte B opende de score na 12 minuten na een doelpunt van Jonathan Van Parijs. Tom Soetens bracht in de 38ste minuut Hombeek op gelijke hoogte. Met nog bijna een half uur te gaan bracht Sander Van Den Eede Hombeek op voorsprong. Wout Franckx (Hombeek) kreeg een gele kaart in de 81ste minuut. De uiteindelijke 3-1 voor Hombeek werd in de 90ste minuut gemaakt door Jordi De Maeyer.

Hombeek heeft in de laatste vijf wedstrijden drie overwinningen behaald en twee keer gelijkgespeeld, terwijl FC Putte B vijf nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 12' Van Parijs 0-1, 38' Soetens 1-1, 58' Van Den Eede 2-1, 90' De Maeyer 3-1.

GELE KAART: 81' Franckx (Hombeek).

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.