Bloomon nu beschikbaar in heel België

© rr

De Nederlandse online bloemenservice Bloomon breidt uit en is voortaan in heel België actief. ‘Na Vlaanderen kan nu ook Wallonië genieten van de boeketten.’

km

Een bosje tulpen kunt u al langer bij de supermarkt of het tankstation meegraaien, maar sinds de komst van Bloomon ligt de lat ook voor een boeket bloemen net iets hoger. De Nederlandse dienst brengt al twee jaar perfect nonchalant samengestelde doch minutieus gestylede creaties bij uw thuis. Elke week, elke twee weken of elke maand, zo u wilt.

Bloomon, dat ondertussen erg gekend is in Vlaanderen, breidt wegens succes ook uit naar Wallonië. ‘Daardoor zijn de boeketten beschikbaar op elk adres in heel België’, meldt het bedrijf in een persbericht. Bloomon garandeert dat de bloemen binnen de 36 uur geplukt, samengebonden en geleverd worden.

De bloemendienst biedt een abonnement aan op verse bloemen, ‘direct van de kweker’. Klanten ontvangen de bloemen thuis op wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse basis. Voor een bos bloemen betaal je in België 21,95 tot 32,95 euro, of 4 euro meer dan in Nederland, zo staat op de Belgische website van het bedrijf.

Bloomon is nu al in vijf landen actief. De dienst werd eind 2014 in Nederland gelanceerd en ging in februari 2015 de Duitse markt op. Ondertussen kunnen ook in het Verenigd Koninkrijk en Denemarken online bloemen besteld worden.