EPA
Volledig scherm
© EPA

Ryanair reageert op morrende piloten: "Als er staking komt, gaan we die frontaal aanpakken"

ReizenNa hun Ierse, Italiaanse en Portugese collega's hebben nu ook de Duitse piloten van de Ierse lagekostenmaatschappij Ryanair beslist om te staken. De Duitse vakbond Vereinigung Cockpit heeft opgeroepen tot stakingen in Duitsland. Ook in thuisbasis Dublin kondigden gisteren de piloten aan actie te zullen voeren. Ook bij de Belgische piloten zijn de frustratie en actiebereidheid erg groot, zegt vakbondsman Kurt Callaerts (ACV-Transcom).

25 reacties

  • Gust Mannet

    6 jaar geleden
    Ik vlieg al jaren met lowcost WIZZAIR en nooit geen negatief advies gehoord.
  • jan desimpel

    6 jaar geleden
    sinds Ryanair me eergisteren voor 190 euro bestolen heeft (letterlijk) mogen ze van mij de hoogste boom in..alsof het al niet erg genoeg was dat de vluchten afgelast waren..
  • cracco raymond

    6 jaar geleden
    gaat dan met indiërs of chinezen vliegen,in belgië hebben we ook poolse en andere oostblokkers om te werken.
  • KATIA VERBRUGGHE

    6 jaar geleden
    Nog even .... en onze vliegtuigen vliegen zonder piloot ....
  • Conrad Curze

    6 jaar geleden
    Als er geen piloten over zijn die voor Ryanair willen vliegen zal het snel anders klinken bij mister O'leary. Misschien moeten de passagiers wel eens 2 x nadenken voor ze met een vliegtuigmaatschappij willen vliegen waar de ervaren piloten allemaal vertrokken zijn wegens de werkomstandigheden. Maar ja, het Is ondertussen duidelijk dat heel wat mensen enkel denken aan het geld "in hunne zak".